Кулеш. 21.by

Кулеш

26.03.2019 — Разное |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:

iwtFHeF2uQA.jpg

Кулеш — нацыянальная беларуская страва. Гэта не рэдкі суп, але і не густая каша.
Абавязковыя складнікі класічнага куляшу — проса і сала.
Для прыгатавання вам спатрэбіцца:
Проса — 1 ст.
Мяса любое — 500 г
Цыбуля — 2 шт
Сала
Вада — 1,5 л
1. Мяса трэба нарэзаць на парцыённыя кавалкі і пакласці ў каструлю з халадной ва-дой. Варыць булён, не забываючы здымаць пену і накіп.
2. Пакуль варыцца булён, прамыць проса ў цёплай вадзе.
3. Мелка парэзаць цыбулю і абсмажыць на сале да залацістага колеру.
4. Даварваем мяса ў булёне амаль да гатоўнасці, засыпаем прамытае і апаранае проса. Варыцца яно будзе 30 мінут. За 10 мінут да заканчэння варкі трэба усыпаць абсмажаную з салам цыбулю і пасаліць. Ніякага перцу, лаўровага лісту і зеляніны ў класічным рэцэпце няма.

Vw5Y6LwsHAo.jpg
 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Кулеш — нацыянальная беларуская страва. Гэта не рэдкі суп, але і не густая каша. Абавязковыя складнікі класічнага куляшу — проса і сала.
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Разное)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика