У традыцыях бярэзінскіх сыраробаў. 21.by

У традыцыях бярэзінскіх сыраробаў

18.11.2017 — Новости регионов |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:

Асаблівая адметнасць гэтага года для сыраробнага прадпрыемства – чарговая рэарганізацыя, у выніку якой з 1 ліпеня яно стала Бярэзінскім вытворчым участкам ААТ “Здравушка­мілк”. Гэта далёка не першая падобная змена, аднак нязменнай застаецца сутнасць і галоўная вытворчасць бярэзінскіх перапрацоўшчыкаў малочнай прадукцыі. Як і шмат гадоў таму назад яны перапрацоўваюць усю сыравіну, якая паступае з ферм, і выпускаюць не меншы аб’ём якаснай прадукцыі. Пацвярджэннем гэтаму служыць яе папулярнасць на ўнутраным рынку і высокі працэнт экспарту.

Фота Алы Альфер.

Працяг чытайце ў №87 за 18 лістапада.

VN:F [1.9.9_1125]
please wait...
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.9_1125]
Rating: 0 (from 0 votes)

 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
  Асаблівая адметнасць гэтага года для сыраробнага прадпрыемства – чарговая рэарганізацыя, у выніку якой з 1 ліпеня яно стала Бярэзінскім вытворчым участкам ААТ...
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Новости регионов)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика