У традыцыях бярэзінскіх сыраробаў
18.11.2017
—
Новости регионов
|
Асаблівая адметнасць гэтага года для сыраробнага прадпрыемства – чарговая рэарганізацыя, у выніку якой з 1 ліпеня яно стала Бярэзінскім вытворчым участкам ААТ “Здравушкамілк”. Гэта далёка не першая падобная змена, аднак нязменнай застаецца сутнасць і галоўная вытворчасць бярэзінскіх перапрацоўшчыкаў малочнай прадукцыі. Як і шмат гадоў таму назад яны перапрацоўваюць усю сыравіну, якая паступае з ферм, і выпускаюць не меншы аб’ём якаснай прадукцыі. Пацвярджэннем гэтаму служыць яе папулярнасць на ўнутраным рынку і высокі працэнт экспарту. Фота Алы Альфер. Працяг чытайце ў №87 за 18 лістапада. VN:F [1.9.9_1125] please wait... Rating: 0.0/10 (0 votes cast) VN:F [1.9.9_1125] Rating: 0 (from 0 votes) Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Асаблівая адметнасць гэтага года для сыраробнага прадпрыемства – чарговая рэарганізацыя, у выніку якой з 1 ліпеня яно стала Бярэзінскім вытворчым участкам ААТ...
|
|