Рэцэпты на Біс: дамашнія чабурэкі. 21.by

Рэцэпты на Біс: дамашнія чабурэкі

23.02.2018 — Новости Общества |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:

Рэцэпт ад вядучага рэферэнта ўпраўлення ўліку падаткаў Святланы Захарчанка.

ІНГРЭДЫЕНТЫ
цеста:
тварог — 1 пачак,
яйка — 1 штука,
мука —2 шклянкі,
соль — 0,5 ч.л.,
сода — 0,5 ч.л.

начынка:
фарш — 700 гр.,
цыбуля — 2 штукі,
соль,перац — на смак.

ПРЫГАТАВАННЕ

Інгрэдыенты для цеста змяшаць і на паўгадзіны паставіць у халадзільнік. Цыбулю для начынкі дробна парэзаць і абсмажыць, дадаць у фарш. Соль, перац на смак. Пасля цеста тонка раскатаць, зляпіць чабурэкі і абсмажыць іх на алеі з абодвух бакоў (у мяне атрым-ліваецца 18 чабурэкаў).
Смачна есці!

 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Рэцэпт ад вядучага рэферэнта ўпраўлення ўліку падаткаў Святланы Захарчанка. ІНГРЭДЫЕНТЫ цеста: тварог — 1 пачак, яйка — 1 штука, мука —2 шклянкі, соль — 0,5 ч.л., сода...
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Новости Общества)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика