Смачна есці! У полі. 21.by

Смачна есці! У полі

20.04.2018 — Разное |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:

>

Механізатар Андрэй Цапелік

Надвор’е спрыяе, і веснавыя палявыя работы набіраюць у раёне ўсё большы размах. Рабочы дзень на сельгаспрадпрыемствах пачынаецца ў 7 гадзін і доўжыцца да 20-ці. Напружанне ў аграрыяў каласальнае. Каб паспяхова справіцца з пастаўле    нымі задачамі, патрэбны немалыя сілы, у тым ліку фізічныя. Папаўняюць іх ­удзельнікі пасяўной каларыйным харчаваннем. У ААТ «Хацілы-агра», як і ў іншых гаспадарках, харчаванню механізатараў, вадзіцеляў, работнікаў зернескладоў надаецца вялікая ўвага. Стравы, а ў меню абавязкова ёсць мяса, рыба, агародніна, гатуюць тры повары. Адны земляробы харчуюцца ў сталовай, іншым прывозяць ежу ў поле. На ўчарашні дзень абеды і падвячоркі атрымлівалі 40 чалавек, у наступныя будзе яшчэ больш. 80 працэнтаў кошту харчавання аплачвае гаспадарка.

Фаіна КАСАТКІНА

 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
> Механізатар Андрэй Цапелік Надвор’е спрыяе, і веснавыя палявыя работы набіраюць у раёне ўсё большы размах. Рабочы дзень на сельгаспрадпрыемствах пачынаецца ў...
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Разное)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика