Шумилинские сыроделы готовят сыры по итальянской технологии. 21.by

Шумилинские сыроделы готовят сыры по итальянской технологии

15.08.2018 — Разное |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:


Шумілінскія сыры па італьянскай тэхналогіі

Сыраробчая прамысловасць зараз перажывае не лепшыя часы. Але ж пры ўмелым падыходзе можна навучыцца лічыць час і грошы і дабіцца добрых вынікаў у рабоце, лічаць на ААТ “Малако”. І прыклад гэтаму – шумілінскі вытворчы цэх прадпрыемства. У мінулыя гады тут перапрацоўвалі па 70-80 тон малака за суткі, а зараз – у два разы больш. У чым сакрэт такога поспеху?
Чытайце ў газете “Герой працы” (№62 ад 14.08.2018 г.).

 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Шумілінскія сыры па італьянскай тэхналогіі Сыраробчая прамысловасць зараз перажывае не лепшыя часы. Але ж пры ўмелым падыходзе можна навучыцца лічыць час і...
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Разное)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика