І смачна, і карысна
08.04.2010
—
Новости Общества
|
Льняны хлеб пачалі выпякаць у Віцебску
Гаворка — пра тоставыя хлябцы “Лянок”, адметны смак якіх ужо змаглі ацаніць пакупнікі. На прадпрыемствах “Віцебскхлебпрама” незвычайны хлеб робяць з дабаўленнем льняной мукі. Як вядома, насенне льну — цудоўная крыніцай шэрагу рэчываў, якія дабратворна ўплываюць на здароўе чалавека. Прычым карысныя рэчывы захоўваюцца і ў льняной муцэ. Цяпер у асартыменце хлебных аддзелаў — шэраг вырабаў, у рэцэптуру якіх уваходзяць пшанічная крупка, вотруб’е, ёд. І штогод гэтая прадукцыя абнаўляецца амаль на трэць. Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Льняны хлеб пачалі выпякаць у Віцебску |
|