Сапраўдная беларуская кухня: Тушаныя грыбы
10.09.2010 10:47
—
Новости Общества
|
450 г грыбоў, паўкубка смятаны або яйкі, цыбуля, масла, перац, соль. Грыбы вымыць, пакроіць на кавалкі, абліць варам. Злажыць у рондаль, дадаць цыбулю, масла, троху вады і тушыць. Пасаліць, папярчыць, уліць смятану. Замест смятаны можна ўбіць яйкі, замяшаць, але не заварваць, і падаваць. Грыбы з бульбай Вараную бульбу пакроіць на скрылікі і падсмажыць з цыбуляй на масле. Грыбы ўтушыць, пакласці наверх бульбу. Разбоўтаць 3 яйкі ў паўкубку смятаны і заліць наверх, паставіць на нейкі час ў печ, каб яйкі запякліся. З кнігі «Вялікалітоўская (беларуская) кухарка», выдала М.Станкевічыха, Падзяліцца навіной:
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
450 г грыбоў, паўкубка смятаны або яйкі, цыбуля, масла, перац, соль.Грыбы вымыць, пакроіць на кавалкі, абліць варам. Злажыць у рондаль, дадаць цыбулю, масла, троху вады... |
|