Сапраўдная беларуская кухня: Капуста квашаная па-камароўску. 21.by

Сапраўдная беларуская кухня: Капуста квашаная па-камароўску

Размер текста:
A
A
A

Источник материала: Наша Нiва

(атрымана ад гандлярак квашанай капустай на Камароўцы)

3 кг капусты, 1,5 л вады, 90 г (3 ст. лыжкі) буйной солі, морква і кмен да густу.

Нашаткаваць капусту, нацерці моркву. Перамяшаць капусту з морквай і кменам, не пераціраючы. Скласці ў пасудзіну, пасыпаць соллю. Заліць гарачай кіпячонай вадой. Прыціснуць гнётам. Трымаць пасудзіну ў цёплым месцы трое сутак, кожны дзень 1–2 разы пратыкаючы, напрыклад, скалкай ці чыстай палкай, каб выходзілі газы. Потым раскласці ў слоікі і трымаць у лядоўні ці ў лёху.

Важна раскласці капусту па слоіках менавіта праз трое сутак, тады яна ўдасца выдатная па смаку і храбусткая.

Падзяліцца навіной: 
Наталка Бабіна

 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
(атрымана ад гандлярак квашанай капустай на Камароўцы)3 кг капусты, 1,5 л вады, 90 г (3 ст. лыжкі) буйной солі, морква і кмен да густу.Нашаткаваць капусту,...
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Новости Общества)

РЕКЛАМА

© 2004-2020 21.by
Яндекс.Метрика