У Вілейцы адбылося кулінарнае шоў “Дзень Судака” (шмат фота). 21.by

У Вілейцы адбылося кулінарнае шоў “Дзень Судака” (шмат фота)

23.02.2013 — Новости Культуры |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:


Сёлета яно прайшло 22 лютага ў вілейскім прафесійна-тэхнічным каледжы.

Конкурс гэты ладзіцца чацвёрты год запар. Галоўны яго герой менавіта судак, таму што вілейчане лічаць гэтую рыбу найсмачнейшай у вілейскім водасховішчы.

Самые здольныя да прыгатавання рыбы шэсць навучэнцаў падзяліліся на дзве каманды: “Наўцілус” ды “Чорная жамчужына”.

Ну а потым пачаўся кулінарны паедынак. Правілы простыя: прыгатаваць судака ў цесце як мага смачней.

Лепш атрымалася ў каманды “Наўцілус”. Ёй прысудзілі першае месца. Другое месца аддалі “Чорнай жамчужыне”.

Усім пераможцам акрамя дыпломаў дасталіся салодкія падарункі і грашовыя прэміі.

Удзельнікі:

“Наўцілус”: Валерый Грыцкевіч, Мікалай Кузьміч і Аляксандр Піляк.

“Чорная жамчужына”: Уладзімір Раманоўскі, Мікалай Каравякаў і Уладзімір Ганчарык.

Было:


Стала:


“Наўцілус”


“Чорная жамчужына”






Настасся РОЎДА.

Фота забяспечана Святланай МАЦУКЕВІЧ.

Чытайце на гэтую ж тэму:

Вілейскі каледж зляпіў са снегу яблык, гоначную машыну, бабу-чайнік... (шмат фота)

 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Сёлета яно прайшло 22 лютага ў вілейскім прафесійна-тэхнічным каледжы.
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Новости Культуры)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика