70 тон велікоднай прадукцыі плануюць рэалізаваць хлебапёкі Міншчыны
01.04.2010 19:19
—
Новости Общества
|
Кексы вырабяць па спецыяльна распрацаваных да свята рэцэптах. У іх аснове — выключна натуральныя інгрыдыенты: мука вышэйшага гатунку, цукар, яйкі, засушаная садавіна. Паводле вытворцаў, мучныя вырабы — калі не парушаць герметычнасць упакоўкі — могуць захоўвацца на працягу двух тыдняў. Дарэчы, летась на велікодныя святы хлепабёкі вобласці рэалізавалі больш за 60 тысяч тон прадукцыі. Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Кексы вырабяць па спецыяльна распрацаваных да свята рэцэптах.
|
|