У Беларусі спрошчаны парадак пастаноўкі новай прадукцыі на вытворчасць
19.11.2010 12:05
—
Новости Экономики
|
Асноўная мэта спрашчэння парадку правядзення абавязковых працэдур па асваенню новых відаў харчовай прадукцыі — стварэнне эфектыўнай арганізацыі дзейнасці У прыватнасці, прадпрыемствам, якія маюць пэўныя сертыфікаваныя сістэмы менеджменту якасці і бяспекі харчовых прадуктаў (НАССР і ІСО) прадастаўлена права праводзіць даследаванні ў любой акрэдытаванай лабараторыі, у тым ліку ва ўласнай. Акрамя таго, зменшаны каэфіцыенты рэзерву пры правядзенні лабараторных даследаванняў, што дало магчымасць скараціць іх працягласць на 30 працэнтаў. У сувязі з распрацоўкай У 2010 годзе ў Беларусі зацверджана Канцэпцыя ўдасканалення сістэмы дзяржаўнага санітарнага нагляду. Дакументам вызначаны асноўныя напрамкі — удасканаленне Падзяліцца навіной:
БЕЛТА Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Асноўная мэта спрашчэння парадку правядзення абавязковых працэдур па асваенню новых відаў харчовай прадукцыі — стварэнне эфектыўнай арганізацыі... |
|