Баклажан нармалізуе водна-салявы баланс. 21.by

Баклажан нармалізуе водна-салявы баланс

24.11.2011 — Новости Здоровья |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:

Шмат калію, рэдкіх мінеральных злучэнняў і пяшчотнай клятчаткі змяшчаюць баклажаны. Хоць у параўнанні з іншай гароднінай у іх менш вітамінаў.

Баклажан з той рэдкай пароды гародніны, якая здольна выводзіць з арганізма таксіны, паніжаць узровень цукру ў крыві і карэктаваць узровень халестэрыну. Таму іх можна лічыць ідэальным гарнірам да мяса і ўжываць фактычна без абмежаванняў. Багатыя на калій баклажаны стымулююць сардэчную дзейнасць і нармалізуюць водна-салявы баланс. Дапамагаюць пазбавіцца ад ацёкаў, калі ўжываць на працягу двух асенніх месяцаў. Баклажанная дыета, пры якой стравы з гэтага віду гародніны ўводзяцца ў рацыён двойчы на дзень, аказвае лячэбнае ўздзеянне пры падагры. Клятчатка баклажанаў выдатна стымулюе работу кішэчніка. Баклажаны валодаюць таксама мачагоннымі вартасцямі і здольныя ачышчаць ныркі. Таму іх ужыванне рэкамендуецца схільным да мочакаменнай хваробы.

Святлана БАРЫСЕНКА.

 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Шмат калію, рэдкіх мінеральных злучэнняў і пяшчотнай клятчаткі змяшчаюць баклажаны. Хоць у параўнанні з іншай гароднінай у іх менш вітамінаў.
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Новости Здоровья)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика