Цэны на харчовыя тавары выраслі ў сярэднім на 8%
18.10.2010 13:42
—
Новости Общества
|
Цэны на харчовыя тавары ў Мінску за паведаміла галоўнае статыстычнае ўпраўленне Мінска. За гэты перыяд цэны на цукар выраслі на 30,1%, масла сметанковае — на 25,2%, шакалад — на 20,5%, алей — на 18%, безалкагольныя напоі — на 16,7%, чай — на 11,9%, алкагольныя напоі — на 10,5%,яйкі і маянэз — на 9,9%, кандытарскія вырабы — на 9,5%, малако і малочныя прадукты — на 8%. Нязначны рост цэн адзначаны на хлеб і хлебабулачныя вырабы і сыры — на 5,3%, агароднінныя кансервы — на 5,1%, мяса і мясапрадукты — на 4%, кансервы рыбныя — на 3,7%, кілбасныя вырабы і вэнджаніну — на 3,6%. Цэны на макаронныя вырабы знізіліся на 9,5%, муку пшанічную — на 2%, рыс шліфаваны — на 1,5%. За Нехарчовыя тавары ў сталіцы падаражэлі на 7%, у тым ліку бензін — на 21,7%, шпалеры — на 18,9%, пісьмовыя прылады — на 14,5%, Цэны на платныя паслугі насельніцтву па горадзе выраслі на 5,2%. На бытавыя паслугі кошты ўзраслі на 14,8%, Цэны на прадпрыемствах грамадскага харчавання ў Падзяліцца навіной:
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Цэны на харчовыя тавары ў Мінску за студзень-верасень 2010 года ў параўнанні з такім жа леташнім перыядам выраслі на 7,7%, паведаміла галоўнае... |
|