За 2010 год цэны ў сярэднім выраслі на 9%
17.12.2010 11:38
—
Новости Экономики
|
Цэны на харчовыя тавары ў Мінску ў малако і малочныя прадукты — на 9,4%, сыры — на 8,1%. Менш прыкметны рост цэн адзначаны на хлеб і хлебабулачныя вырабы — на 5,4%, мяса і мясапрадукты — на 5%, агароднінныя кансервы — на 4,8%, каўбасныя вырабы і вэнджаніну — на 4,5%, кансервы рыбныя — на 4,1%. Цэны на макаронныя вырабы знізіліся на 8,7%, муку пшанічную — на 2%. За Нехарчовыя тавары ў Мінску падаражэлі на 7,1%, у тым ліку бензін — на 20,8%, шпалеры — на 17,5%, пісьмовыя прылады — на 13,7%, Платныя паслугі насельніцтву па горадзе выраслі ў цане на 5,4%, у тым ліку цэны на бытавыя паслугі — на 15%, Цэны на прадпрыемствах грамадскага харчавання ў Падзяліцца навіной:
Марына Носава, БелаПАН Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Цэны на харчовыя тавары ў Мінску ў студзені-лістападзе выраслі на 8,8% у параўнанні з аналагічным леташнім перыядам, паведамляе Галоўнае статыстычнае... |
|