«Жывых» вітамінаў хопіць усім
20.10.2017
—
Новости Экономики
|
Многія стараюцца ўлетку і ўвосень не толькі ўдосталь спажыць “жывых” вітамінаў, але і дастаткова нарыхтаваць садавіны і агародніны, каб быць з вітамінамі і зімой. Але ж, пагадзіцеся, не ўсе мы робім нарыхтоўкі, а так хочацца паласавацца, напрыклад, ягадамі, грыбкамі ці з’еці салёны агурок. Цудоўна, што ўсё гэта можна набыць і ў магазіне. Наколькі будуць забяспечаны ў міжсезонны перыяд бярэзінцы садавінай, агароднінай, грыбамі, ягадамі? Каб знайсці адказы на гэтыя пытанні, мы адпраўляемся ў аддзел нарыхтоўкі сельскагаспадарчай прадукцыі і сыравіны Бярэзінскага райспажыўтаварыства. Працяг чытайце ў № 80 за 21 кастрычніка. Фота Юліі БУКЕЛЬ. VN:F [1.9.9_1125] please wait... Rating: 0.0/10 (0 votes cast) VN:F [1.9.9_1125] Rating: 0 (from 0 votes) Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Многія стараюцца ўлетку і ўвосень не толькі ўдосталь спажыць “жывых” вітамінаў, але і дастаткова нарыхтаваць садавіны і агародніны, каб быць з вітамінамі і...
|
|