Последние новости экономики Беларуси и мира. 21.by

18.08.2010 13:42 — Новости Экономики |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:

Пра гэта паведаміла галоўны тэхнолаг прадпрыемства Ніна Лушчык 18 жніўня на прэс-канферэнцыі ў Мінску.

Праект па вытворчасці замарожанага хлеба планавалася рэалізаваць яшчэ некалькі месяцаў таму, аднак з-за анамальнай спякоты тэрміны перанеслі на верасень.

Для атрымання замарожанага хлеба яго выпякаюць да 95% гатоўнасці, а затым замарожваюць пры тэмпературы да мінус 30°C. Пасля гэтага хлеб можа захоўвацца пры мінус 18°C на працягу трох месяцаў.

Лушчык паведаміла, што «Мінскхлебпрам» мае намер набыць абсталяванне для вытворчасці замарожаных тартоў, у закупцы якіх зацікаўлены кафэ і рэстараны.

Падзяліцца навіной: 
БелаПАН

 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Пра гэта паведаміла галоўны тэхнолаг прадпрыемства Ніна Лушчык 18 жніўня на прэс-канферэнцыі ў Мінску.Праект па вытворчасці замарожанага хлеба планавалася...
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Новости Экономики)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика