Рэцэпты Біс: салата «Чафан»
28.06.2019
—
Новости Общества
|
Рэцэпт ад настаўніцы пачатковых класаў СШ №5 Соф’і Анатольеўны Кратко ІНГРЭДЫЕНТЫ: бульба — 3 шт., морква (буйная) — 1 шт., капуста пекінская — 200 г, бурак сталовы (буйны) — 1 шт., салямі – 200 г, маянэз – 200 г. Прыгатаванне * Сырыя моркву і бурак нацерці на тарцы саломкай, «па-карэйску». Капусту тонка нашынкаваць. * Бульбу наразаем саломкай, прамываем, абсушваем сурвэткай і смажым у алеі да залацістай скарыначкі. Ад-кідваем на друшляк, солім і астуджаем. Пры жаданні бульбу «фры» можна замяніць звычайнымі чыпсамі. * Каўбасу таксама наразаем саломкай. * На вялікую сервіровачную талерку раскладваем па крузе горкі: капусту, бурак, моркву, бульбу і каўбасу. У сярэдзіну заліваецца маянэз. * Салата змешваецца перад самым ужываннем. Смачна есці! Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Рэцэпт ад настаўніцы пачатковых класаў СШ №5 Соф’і Анатольеўны Кратко ІНГРЭДЫЕНТЫ: бульба — 3 шт., морква (буйная) — 1 шт., капуста пекінская — 200 г, бурак сталовы...
|
|