Цэны на кураціну ў Беларусі павышаюцца на 10%
20.05.2014
—
Новости Экономики
|
Фота img2.board.com.ua. У Беларусі гранічныя максімальныя адпускныя цэны на мяса куранят-бройлераў павышаны на 10% — з Br22 506 да Br24 756 за кілаграм.Такое рашэнне змяшчаецца ў пастанове Міністэрства эканомікі №37 ад 19 мая 2014 года, тэкст якога апублікаваны сёння на Нацыянальным прававым інтэрнэт-партале, У той жа час зніжаны гранічныя максімальныя гандлёвыя надбаўкі да адпускных цэн вытворцаў на мяса курэй, куранят-бройлераў і паўфабрыкаты з іх. Максімальныя гандлёвыя надбаўкі да адпускных цэн на кураціну зніжаны з 20% да 18% для большасці арганізацый гандлю і індывідуальных прадпрымальнікаў, з 22% да 20% – для арганізацый спажыўкааперацыі, аддзелаў і ўпраўленняў рабочага забеспячэння і некаторых іншых катэгорый. Таксама нязначна зніжаны гандлёвыя надбаўкі да адпускных цэн на буйнакавалкавыя паўфабрыкаты з ялавічыны і свініны, катлетнае мяса, мясакостныя наборы з 18% да 16% для першай групы арганізацый і з 20% да 18% для другой. Абодва пастановы ўступаюць у сілу пасля афіцыйнага апублікавання. Нагадаем, што два тыдні таму ў Беларусі значна выраслі цэны на свініну. Паводле "Нашай нівы". Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
У Беларусі гранічныя максімальныя адпускныя цэны на мяса куранят-бройлераў павышаны на 10% — з Br22 506 да Br24 756 за кілаграм.
|
|