Рэцэпты на Біс: свіныя рэбры ў мядова-гарчычнай заліўцы. 21.by

Рэцэпты на Біс: свіныя рэбры ў мядова-гарчычнай заліўцы

19.07.2019 — Новости Общества |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:

Рэцэпт ад настаўніцы ДШМ імя Рыгора Шырмы Юліі Макаранка.



ІНГРЭДЫЕНТЫ:
свіныя рэбры — 1,5 кг,
лімонны сок — 1/2 ч.л.,
мёд — 2 ч.л.,
французская гарчыца — 2 ч.л.,
соевы соус — 10 мл,
соль, перац.

ПРЫГАТАВАННЕ
Замарынаваць рэбры ў сумесі лімоннага соку, мёду, гарчыцы і соевага соусу і пакінуць на 30-60 мінут.
Загарнуць у фольгу і выкласці на бляху (зверху рэбры таксама павінны быць закрыты фольгай).
Запякаць у духавой шафе пры тэмпературы 180 градусаў 1 гадзіну 20 мінут.
Смачна есці!

 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Рэцэпт ад настаўніцы ДШМ імя Рыгора Шырмы Юліі Макаранка. ІНГРЭДЫЕНТЫ:свіныя рэбры — 1,5 кг,лімонны сок — 1/2 ч.л.,мёд — 2 ч.л.,французская гарчыца — 2 ч.л.,соевы соус — 10...
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Новости Общества)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика