Сапраўдная беларуская кухня: Хрэн да мяса. 21.by

Сапраўдная беларуская кухня: Хрэн да мяса

15.12.2010 11:51 — Новости Общества |  
Размер текста:
A
A
A

Источник материала:

Корні хрэну, буракі, соль, воцат, соль.

Корні хрэну пачысціць і замарозіць, каб можна было нацерці без праблем. Замарожаныя корні нацерці, раздзяліць у прапорцыі 2:1. Дадаць соль, воцат. Калі любіце прыправу бурачнага колеру, дадаць яшчэ бурака.

Выкарыстоўваць як прыправу для мясных страваў.

Падзяліцца навіной: 
НБ
 
 
Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Корні хрэну, буракі, соль, воцат, соль.Корні хрэну пачысціць і замарозіць, каб можна было нацерці без праблем. Замарожаныя корні нацерці, раздзяліць у прапорцыі...
 
 
 

РЕКЛАМА

Архив (Новости Общества)

РЕКЛАМА


Яндекс.Метрика