Сапраўдная беларуская кухня: Хрэн да мяса
15.12.2010 11:51
—
Новости Общества
|
Корні хрэну, буракі, соль, воцат, соль. Корні хрэну пачысціць і замарозіць, каб можна было нацерці без праблем. Замарожаныя корні нацерці, раздзяліць у прапорцыі 2:1. Дадаць соль, воцат. Калі любіце прыправу бурачнага колеру, дадаць яшчэ бурака. Выкарыстоўваць як прыправу для мясных страваў. Падзяліцца навіной:
НБ Чтобы разместить новость на сайте или в блоге скопируйте код:
На вашем ресурсе это будет выглядеть так
Корні хрэну, буракі, соль, воцат, соль.Корні хрэну пачысціць і замарозіць, каб можна было нацерці без праблем. Замарожаныя корні нацерці, раздзяліць у прапорцыі...
|
|